Algemeen

Pokemon Episodes Pokemon Movies Verbannen Afleveringen

Seizoenen

Indigo League (83) Orange Islands (35) The Johto Journeys (41) Johto League Champions (52) Pokemon Master Quest (65) PKMN Advanced (40) PKMN Advanced Challenge(52) PKMN Advanced Battle (54) PKMN Battle Frontier (46) Seizoen 10 Sinnoh (52) Seizoen 11 Sinnoh (52) Seizoen 12 Sinnoh (53) Seizoen 13 Sinnoh (34) Seizoen 14 Unova (47) Seizoen 15 Unova (49) Seizoen 16 Unova (45) Seizoen 17 XY Kalos (49) Seizoen 18 XY Kalos (44) Seizoen 19 XYZ Kalos (47) Seizoen 20 Alola Sun en Moon
Online Pokemon Spelen
Online Pokemon spelen? Klik hier!

Pokemonepisode kijken

Download link 1! | Download link 2! (Nederlands ondertiteling)
Pokemon Episode omschrijving:
 
De Pokemon film Pokemon 2000 is geregisseerd in het jaar 2000 en is daarom erg speciaal. De problemen beginnen wanneer Ash samen met zijn vrienden, rustig op zee aan het varen is. Uit het niets komen ze terecht in een storm, waardoor ze uit koers varen. Hierdoor stranden ze op het Camuti Island, een eiland in het midden van de Orange Islands. Ondertussen is het een rustige dag in Pallet Town, Professor Oak is samen gaat fietsen met de moeder van Ash en Mr. Mime, tot er onverwacht begint te regenen en te sneeuwen. Ze merken dat alle Pokemons zich erg vreemd gedragen en overstreek raken.

Ash en zijn vrienden worden lastig gevallen door gemaskerde personen, die blijkbaar oud bekenden zijn van de bestuurster van de boot. Ze bestudeerden Ash en toen ze hoorden dat hij een Pokemontrainer was, wisten ze het zeker. Ash was de Uitverkorene. Ash was de persoon die gekozen werd om de onrust tussen de drie Legendarische vogels te verdrijven. Hiervoor moet hij wel eerst drie glazen bollen pakken van Ijseiland (Articuno gebied), Vuureiland (Moltres gebied) en tot slot Bliksemeiland (Zapdos gebied). De drie legendarische vogels Articuno, Moltres en Zapdos hebben ruzie met elkaar en vechten de hele tijd met elkaar. Moltres word door een gek gevangen genomen en dan komt Zapdos om ervoor te zorgen dat het eiland beschermt word. Maar omdat elk van de drie legendarische Pokemons een deel van de weer regelen, moet de conflict worden opgelost. Hierbij komt Lugia, de Beschermer, hij probeert met al zijn kracht de Pokemon wereld te redden, maar faalt. Ash probeert hem te helpen om ervoor te zorgen dat alles weer goed verloopt. Maar dit gaat niet gemakkelijk, want Team Rocket bemoeit zich ook dit keer met het conflict! Zal het Lugia lukken om zijn taak als Beschermer te vervullen en zal het Ash lukken of is hij niet de uitverkorene?